BUTIKK

FÔR

Riktig ernæring er et viktig utgangspunkt for en sunn og frisk hverdag. Fôret vi selger på klinikken er vel produsert og dokumentert for å sørge for at det inneholder alt av næringsstoffer hunden/katten trenger for å fungere optimalt. Det meste av fôret vårt kan ikke kjøpes i vanlig dyrebutikk.

Vi har både vanlig fullfôr og spesialfôr, hvor spesialfôrene kan støtte oppunder behandlingen av diverse sykdommer, plager eller tilstander og gi kjæledyret ditt en mer behagelig hverdag. Spør oss gjerne i resepsjonen for fôringsveiledning og anbefalinger for ditt dyr, så hjelper vi deg.

Tørr- og våtfôret vi selger er beregnet for hund og katt.

press to zoom

press to zoom
1/2
MERKER
VI FØRER
norsk_dyrehelse logo.jpg

TILSKUDD

I tillegg til tørr- og våtfôr selger vi også ulike fôrtilskudd. Vi har forskjellige produkter fra flere produsenter, både for pels, ledd, mage-tarm, tenner og mer. Bare spør oss i skranken og så hjelper vi deg med å finne noe som passer for ditt kjæledyr.

ANNET

I tillegg til fôr og tilskudd selger vi også andre ting over skranken. Alt fra øyebadevann og shampoo til seler, matskåler og klotenger så vel som tannhelse-produkter og leker.